ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Μ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αντώνιος Ανδρουλάκης

Τηλ. 210 9912755

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΠΟΥΔΩΝ
Ελένη Ανδρουλάκη

Τηλ. 210 9927292
Fax. 210 9910097

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ”

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ”

 

Σε έναν κόσμο που συνεχώς μεταβάλλεται, σε μια εποχή που η παιδική ηλικία απομακρύνεται από την ανεμελιά του παιχνιδιού κι απομονώνεται μπροστά σε οθόνες, δύο παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο από την αρχή και μαθαίνουν να ξεχωρίζουν το πραγματικό από το φανταστικό.

Τα Εκπαιδευτήρια μας έχουν την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουν σε μία θεατρική παράσταση για μεγάλους και μικρούς, που ασχολείται με το θέμα της ηλεκτρονικής εξάρτησης.

Ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα και χιλιοειπωμένα παραμύθια, μας παρουσιάζει, με τον μοναδικό της τρόπο ένα σύγχρονο έργο με θέμα την απομόνωση των παιδιών εξαιτίας των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και του διαδικτύου.

Η εξαιρετική ηθοποιία του Πασχάλη Τσαρούχα και της Νέλλη Γκίνη, η πρωτότυπη μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που παίζεται ζωντανά επί σκηνής, τα ευφάνταστα σκηνικά και κοστούμια και οι εντυπωσιακές χορογραφίες δίνουν ζωή σ’ αυτό το «τρελό τριήμερο» και κάπως έτσι, μια σύγχρονη περιπέτεια ξέφρενης φαντασίας και αστείρευτου γέλιου ξεκινά..!

 

Το έργο θα παιχτεί στο θέατρο «Ήβη», Σαρρή 27, Αθήνα την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 2:15 το μεσημέρι, και είναι ιδανικό για παιδιά 7 έως 15 ετών.

 

Η τιμή για την είσοδο στο θέατρο είναι 6 Ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με τη γραμματεία του σχολείου σας το αργότερο έως την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.