Ανακοινσεις | Εκπαιδευτρια Ξνων Γλωσσν Ανδρουλκης
 


 
 
 
Τα πρωτοποριακ μας προγρμματα, τα σγχρονα και ευχριστα βιβλα μας και η εξατομκευση της διδασκαλας συμβλλουν αποφασιστικ στη γργορη και σωστ εκμθηση των ξνων γλωσσν. Γι' αυτ λλωστε:
* Οι επιτυχες μας εξακολουθον να εναι πνω απ 93%, πως αποδεικνεται απ τα επσημα γγραφα των Πανεπιστημων.
* Δεσμευμαστε στην αρχ των σπουδν για την απκτηση του Lower του Πανεπιστημου του Cambridge και του Michigan.Οι μαθητς δοκιμζονται σε γραπτς εξετσεις κθε μνα, στε να εντοπιστον ακμη και οι πιο μικρς αδυναμες στη γλσσα. τσι αποκτον, σο το δυνατν μεγαλτερη εμπειρα και νεση για τις ξενγλωσσες εξετσεις που διεξγονται απ ελληνικος και ξνους φορες (Cambridge, Michigan, Goethe, Γαλλικ Ινστιτοτο, Ελληνικ Υπουργεο Παιδεας, Cervantes κ..)

 
λοι οι μαθητς μας χουν τη δυναττητα να κνουν επαναλψεις και να ξεπερνον δυσκολες που μπορε να προκψουν εκμεταλλευμενοι τα ενισχυτικ μαθματα που γνονται κθε εβδομδα. Ακμα και σε περπτωση απουσας η διδακτα λη επαναλαμβνεται σε αυτ τα μαθματα, στε να μην μενει καννα κεν στην εκμθηση της ξνης γλσσας.


Ξνοι καθηγητς προσφρουν στα παιδι την δυναττητα της συνομιλας στη γλσσα που μαθανουν σε ρες διαφορετικς απ αυτς του μαθματος τους. τσι, εφσον το επιθυμον, χουν την ευκαιρα για περισστερη εξσκηση σε θματα καθημερινο ενδιαφροντος.
 
Διαδραστικο πνακες αφς συνδεδεμνοι με υπολογιστ και με projector μσα στην αθουσα δνουν στους μαθητς τη δυναττητα να ασκονται σε αυτ που διδσκονται μσα απ τον πιο σγχρονο και εντυπωσιακ τρπο διδασκαλας.Οι τακτικς συναντσεις γονων αλλ και η μηνιαα ενημρωσ τους εναι βασικς προποθσεις για την προδο των μαθητν. Η ειλικρινς συνεργασα καθηγητν και γονων προλαμβνει και λνει τις δυσκολες που μπορε να προκψουν στην εκμθηση των ξνων γλωσσν.
 
Ποτ η εμπειρα του παρελθντος δεν ταν τσο σημαντικ για το μλλον των παιδιν σας. Η επιτυχς παρουσα μας στο χρο των ξνων γλωσσν για πντε (5) δεκαετες εναι μια ακμα απδειξη της συνεπος δουλεις που γνεται στο Σχολεο μας. Η εμπειρα που χουμε αποκτσει συμβλλει καταλυτικ στη διασφλιση της ριστης πορεας του παιδιο σας.
Μχρι σμερα λλωστε, περισστεροι απ 4500 μαθητς μας χουν αποκτσει διπλματα ξνων Πανεπιστημων.Τα τελευταα χρνια χουμε δσει ιδιατερη σημασα στη διαρκ εκπαδευση και ενημρωση καθηγητν και γονων. Τακτικ Σεμινρια Παιδαγωγικν πως επσης και συναντσεις επιμορφωτικο και ενημερωτικο περιεχομνου για καθηγητς και γονες χουν συντελσει στο να παραμνουμε στην αιχμ των παιδαγωγικν εξελξεων.
 
 
 

Τ. 210 9912755
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ